COACHING

MINÄ KOUTSINA

Olen kouluttautunut ratkaisukeskeinen coach ja asiakkainani on ollut yksilöitä työnhakijasta toimitusjohtajaan.

Olen jo aiemmin toimiessani valmentavana esihenkilönä saanut auttaa yksilöitä ja tiimejä kasvamaan ja tuolloin jo opin ymmärtämään, miten tärkeää on yksilönä saada tukea kehittymiselle ja etenkin omalle ajattelulle.

Koutsina minulle on tärkeää mahdollistaa kehittyminen ja sitä kautta kasvu kokonaisena yksilönä. Vahvuuteni minulla koutsina on mm. helposti lähestyttävyys, luottamuksen rakentaminen, kuuntelu ja tuloshakuisuus.


MITÄ COACHING ON JA MITEN MINÄ VOISIN AUTTAA SINUA?


Kehittyminen: autan sinua mahdollistamaan laadukkaamman ajattelun luovan prosessin kautta ja joka inspiroi sinua henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen.

Itseohjautuva oppiminen: autan sinua löytämään vastauksia ennemmin kuin keskityn neuvonantoon.

Ratkaisukeskeisyys: autan sinua keskittymään enemmän ratkaisujen etsimiseen kuin ongelmiin.

Ajattelun haastaminen: autan venyttämään ajatteluasi seuraavalle tasolle, jota et välttämättä saavuta itsenäisesti.

Positiivinen palaute: coaching keskittyy etenkin oppimiseen, vahvuuksiin ja kasvuun.

Strukturoitu prosessi: coaching on eteenpäin menevä prosessi, jolloin varmistetaan myös tavoitteita kohti eteneminen.

Voit lukea lisää coaching:sta ICF Finlandin sivuilta.

ASIAKKAANI KERTOVAT


"Aloittaessani toimitusjohtajana oli selvää, että tarvitsen ulkopuolista tukea työssäni. Iiro on helposti lähestyttävä, olennaiseen keskittyvä ja tuloshakuinen coach. Hänen tuellaan olen voinut selkiyttää omaa ajatteluani ja saanut paikan, jossa käydä läpi haastavia ilmiöitä."


"Iiro auttoi tekemään isoja oivalluksia muutamilla harjoitteilla sekä sanoittamalla omia ajatuksiani. Coaching oli todella ammattimaista. Suosittelen lämpimästi!"


"Iiro is a very talented coach with a special skill of listening, but at the same time challenges you to look at your own true values. During our over one year coahing experience I was able to see very clearly whom I am and what are the next steps to acheive the things I want to see happening. I can recommend his coaching anytime!"


"Iiron coachaamisen avulla sain puhuttua ja purettua päässä pyöriteltyjä ajatuksiani ulos ja kirkkaammiksi. Kyselemällä ja haastamalla vanhoja ajatusmallejani."


"I had the pleasure to participate in Iiro's 1-to-1 coaching. Coaching time with Iiro was very refreshing, shifted my thinking to new areas/levels and allowed me to recognise connections between different areas of my life and use good practises cross these areas."


"Iiro on coachina helposti lähestyttävä ja luo taitavasti rennon ja avoimen tunnelman sekä luotettavan toimintaympäristön. Suosittelen lämpimästi Iiroa coachina."


KIINNOSTUITKO?

Jos sinua tai organisaatiotasi kiinnostaa coaching ja koet, että tässä kohtaa siitä voisi olla sinulle apua ammatillisesti tai yksilönä, sovitaan yhteinen maksuton aloituskeskustelu, jossa voit kysyä lisää minusta ja coaching:sta yleisesti. Tämä keskustelu ei sido sinua vielä mihinkään.

Itse coaching on mahdollista toteuttaa joko yksittäisinä tapaamisina tai laajempana kokonaisuutena.

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla tai LinkedIn-palvelussa.

iiro.maenpaa(at)gmail.com

LINKEDIN