MINÄ


AUTAN ORGANISAATIOTA, TIIMEJÄ, YKSILÖITÄ KASVAMAAN & LOISTAMAAN!


MINÄ

Olen henkilöstön kehittäjä, koutsi, valmentava esihenkilö ja ikuinen oppija. Vahvuuteni on positiivinen kannustaminen, olennaiseen keskittyminen ja kuuntelu. Suullinen ja kirjallinen viestintä on myös yksi vahvuuksistani. Olen tuloshakuinen, innovatiivinen ja omaan yrittäjämäisen jatkuvan kehittämisen ja kasvun asenteen.

TYÖKOKEMUS

Olen toiminut mm. johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä, valmentavana esihenkilönä ja liiketoiminnan kehittäjänä. Olen lisäksi toiminut tehtävieni ohella myös kouluttajana & valmentajana, joten olen saanut olla tukemassa hyvää johtamista, toimivia työyhteisöjä ja yksilön kasvua.

KOULUTUS

Olen koulutukseltani YAMK-tradenomi ja opinnoissani keskityin mm. tulevaisuuden johtamiseen, muutosjohtamiseen ja henkilöstöjohtamiseen. Lisäksi valmistuin Tampereen yliopistosta henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutusohjelmasta kesäkuussa 2021.

OSAAMINEN

Minulla on osaamista henkilöstön, työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisestä, viestinnästä, valmentavasta johtamisesta, muutosjohtamisesta, coaching:sta ja koko työsuhteen elinkaaren hallinnasta.

COACHING

Olen kouluttautunut coach ja koutsaan yksilöitä työnhakijasta toimitusjohtajaan. Tulevaisuudessa haluan päästä hyödyntämään coaching-osaamista entistä enemmän organisaation ja henkilöstön eduksi.

MENTORI & VBL

Olen toiminut mentorina Suomen Mentoreissa useamman vuoden ajan. Lisäksi toimin kouluttajana Value Based Leadership ohjelmassa vuonna 2021.


MINUSTA KERROTTUA

"I had the pleasure of working together with Iiro as part of our leadership development activities. Iiro is prompt, knowledgeable and pleasant professional to work with."


"Oli ilo työskennllä Iiron kanssa noin kahden vuoden ajan toimien hänen esimiehenään. Iiro toi uusia innovatiivisia näkemyksiä johtamiseen myös yli tiimirajojen. Iiro loi tiimiin kokeilukulttuurin ilmapiirin innostaen tiimiä erilaisin keinoin."


"Iiro luo intensiivisellä ja kuuntelevalla läsnäololla tunnelman, joka mahdollistaa turvallisen ja luottamuksellisen fiiliksen pureutua työyhteisön erilaisiin ilmiöihin. Taito esittää oikeita kysymyksiä ja kyky mahdollistaa oivalluttava oppiminen on ilahduttavaa."


"Minuun teki vaikutuksen miten nopeasti Iiro omaksuu asioita ja miten sinnikkäästi hän jatkuvasti kehittää itsensä. Tiimiin Iiro tuo huumoria, pilkettä silmäkulmassa ja inhimillistä lämpöä. Esimiehelleen hän tuo rehellisyyttä ja näkemyksiä."


"Iiro tarttuu rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusiin asioihin ja alkaa tehdä. Kokemusten karttuessa hän muokkaa omaa tekemistään nopeasti ja oppii paljon uutta. Asiakkaiden kanssa hänen rauhallisuutensa ja läsnäolonsa synnyttää luottamuksen heti ensimmäisessä tapaamisessa."


"As a manager Iiro empowered his team to provide ideas for process and product development and made sure that improvements were taken forward. With open attitude towards new ideas, processes and ways of working makes Iiro a skillful team leader with coaching oriented leadership style."Kahdenkymmenen vuoden kuluttua kadut enemmän sitä mitä et tehnyt kuin sitä mitä teit.

Nosta siis ankkuri, jätä satama taaksesi ja anna tuulen tarttua purjeisiin.

Tutki. Haaveile. Löydä.

-Mark Twain