MINÄ

MINÄ

Olen henkilöstön kehittäjä, valmentava johtaja, koutsi ja mentori. Vahvuuteni ovat mm. positiivinen, kannustava & osallistava haastaminen, luovuus, yrittäjämäinen jatkuva kehittäminen ja kasvun asenne.

TYÖKOKEMUS

Olen toiminut mm. johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä, valmentavana esimiehenä ja liiketoiminnan kehittäjänä.

KOULUTUS

Olen koulutukseltani YAMK-tradenomi ja opinnoissani keskityin mm. tulevaisuuden johtamiseen, muutosjohtamiseen ja henkilöstöjohtamiseen.

OSAAMINEN

Minulla on osaamista valmentavasta johtamisesta, muutos-ja projektijohtamisesta, henkilöstön kehittämisestä, coaching:sta, työhyvinvoinnin kehittämisestä ja koko työsuhteen elinkaaren hallinnasta (rekrytointi, työsopimus, työehtosopimus, perehdytys, palkitseminen jne.).

COACHING

Olen kouluttautunut brain-based coach ja tällä hetkellä koutsaan yksilöitä mm. johtamisesta, urasuunnittelusta, ja ajanhallinnassa. Tulevaisuudessa haluan päästä hyödyntämään coaching-osaamista entistä enemmän organisaation ja henkilöstön eduksi.

MENTOROINTI

Toimin toista vuotta mentorina Suomen Mentoreissa, jossa autan nuoria opiskelijoita työelämään ja kohti unelmia. Mentoroinnissa pääsen hyödyntämään myös mm. coaching-osaamistani.

MINUSTA KERROTTUA

"I had the pleasure of working together with Iiro as part of our leadership development activities. Iiro is prompt, knowledgeable and pleasant professional to work with."


"Oli ilo työskennllä Iiron kanssa noin kahden vuoden ajan toimien hänen esimiehenään. Iiro toi uusia innovatiivisia näkemyksiä johtamiseen myös yli tiimirajojen. Iiro loi tiimiin kokeilukulttuurin ilmapiirin innostaen tiimiä erilaisin keinoin."


"Iiro luo intensiivisellä ja kuuntelevalla läsnäololla tunnelman, joka mahdollistaa turvallisen ja luottamuksellisen fiiliksen pureutua työyhteisön erilaisiin ilmiöihin. Taito esittää oikeita kysymyksiä ja kyky mahdollistaa oivalluttava oppiminen on ilahduttavaa."


"Minuun teki vaikutuksen miten nopeasti Iiro omaksuu asioita ja miten sinnikkäästi hän jatkuvasti kehittää itsensä. Tiimiin Iiro tuo huumoria, pilkettä silmäkulmassa ja inhimillistä lämpöä. Esimiehelleen hän tuo rehellisyyttä ja näkemyksiä."


"Iiro tarttuu rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uusiin asioihin ja alkaa tehdä. Kokemusten karttuessa hän muokkaa omaa tekemistään nopeasti ja oppii paljon uutta. Asiakkaiden kanssa hänen rauhallisuutensa ja läsnäolonsa synnyttää luottamuksen heti ensimmäisessä tapaamisessa."


"As a manager Iiro empowered his team to provide ideas for process and product development and made sure that improvements were taken forward. With open attitude towards new ideas, processes and ways of working makes Iiro a skillful team leader with coaching oriented leadership style."


MIKSI OTTAA MINUUN YHTEYTTÄ?

Etsitkö organisaatiollesi tekijää, joka kokee henkilöstön voimavarana ja tulevaisuuden tärkeänä potentiaalina? Ihmistä, joka haluaa kehittyä ja on valmis laittamaan kädet saveen ja itsensä likoon henkilöstön eduksi? 

Olen kiinnostunut mahdollisuuksista kasvaa & kehittyä monipuolisena HR-tekijänä, henkilöstön & organisaation kehittäjänä, joten jos sinulla tai organisaatiollasi voisi olla tarvetta osaamiselleni, ota minuun yhteyttä ja keskustellaan lisää. 

Pääset myös verkostoitumaan kanssani sosiaalisessa mediassa alta löytyvistä linkeistä.

Jos etsit itsellesi tai organisaatiollesi koutsia, tarjoan yrittäjänä myös coaching-palvelua. Katso lisätietoa täältä.

YHTEYSTIEDOT:
Puhelin: +358 50 439 8409
Sähköposti: iiro.maenpaa@gmail.comKahdenkymmenen vuoden kuluttua kadut enemmän sitä mitä et tehnyt kuin sitä mitä teit.

Nosta siis ankkuri, jätä satama taaksesi ja anna tuulen tarttua purjeisiin.

Tutki. Haaveile. Löydä.

-Mark Twain